Bestseller zoekt uitgever

Kaartje peter v3 wit

De droom van Anne om een winkel in oosterse meubels en snuisterijen te beginnen leidt tot een reis naar Kathmandu. Samen met haar vrienden Tom Disco, Peter Paskovski en Lizzy Holtrust, belandt Anne in een apocalyptisch avontuur, dat zich afspeelt tijdens en na de zware aardbeving die Nepal op 25 april 2015 treft.

Maar is dit avontuur eigenlijk niet al veel eerder begonnen? Op 7 maart 2015 wordt in meditatiecentrum Osho Tapoban, vlak buiten Kathmandu, de jonge Amerikaanse vrouw Noa Trevor op brute wijze verkracht en vermoord. Door wie? Waarom? En wat hebben de vier vrienden met deze moord te maken?

Zijn de antwoorden op deze vragen te vinden op de felrode hartvormige usb-stick, die steeds in de roman opduikt en regelmatig van eigenaar verwisseld?

Kathmandu Hipsters is een onvervalste pageturner, die gaat over moord, drugssmokkel, bedrog en verwoestende familiebanden. De zinderende en gruwelijke finale laat de lezer verbijsterd achter.

Tegelijkertijd is Kathmandu Hipsters een hilarische satire op een verwende generatie hipsters, die alles denkt te kunnen kopen wat een mens gelukkig kan maken: drank, seks, drugs, liefde en spiritualiteit.